NetConsult logo

Ledyer

Ledyer, Kilands Mattor, och NetConsult samarbetar för att revolutionera kundupplevelsen inom B2B

Kilands Mattor har länge varit en ledande aktör inom mattbranschen, kända för sin förstklassiga kvalitet och kundservice. Genom att nu integrera Ledyers avancerade B2B-betalningslösningar och NetConsults expertis inom digital strategi, är vi redo att ta B2B-kundupplevelsen till nästa nivå.

Ledyers B2B-Betalningslösningar: Skräddarsydd För Ditt FöretagLedyer, en expert på skräddarsydda betalningslösningar, gör det nu möjligt att skapa en unik köpupplevelse för B2B-kunder. Tack vare Ledyers flexibilitet och anpassningsförmåga kommer ditt företag inte bara att få fler återkommande kunder, men även att höja ribban för kundservice i B2B-sektorn.

Smidigare och Mer Intuitiv B2B-Handel

NetConsult har som ledare inom digital strategi och digitalisering, en nyckelroll i att göra kundresan så smidig som möjligt. Från början till slut kommer NetConsult att säkerställa att varje steg i köpprocessen är optimerad för användarvänlighet och effektivitet.Rebecca Alfredsson, Produktägare på NetConsult, säger:“Tillsammans med Ledyer har vi skapat en plattform som inte bara möter, utan överträffar våra B2B-kunders förväntningar på smidighet och enkelhet.

Vad Samarbetet Betyder för Dig

”Vårt samarbete med Ledyer och NetConsult gör att vi inte bara kan fortsätta erbjuda den kvalitet och service som Kilands Mattor är kända för, men också att gå ett steg längre. Vi ser nu till att förstärka och fördjupa våra relationer med B2B-kunder,” säger Martin Kiland, VD för Kilands Mattor.

Tillsammans är Kilands Mattor, Ledyer och NetConsult mer än summan av delarna. Vårt partnerskap symboliserar en perfekt symbios mellan traditionellt hantverk och digital innovation. Målet? Att inte bara möta dina förväntningar, utan att överträffa dem.

Vi ser med spänning fram emot de möjligheter som detta samarbete kommer att bringa. Så håll ögonen öppna – detta är bara början!